Mačje pite x Restaurant Day


Tudi tokrat se bomo pridružili svetovnemu festivalu kulinarike Restaurant day, ko se v enem dnevu odpre nešteto pop up restavracij, kavarn, vozičkov s pregrizki, itd. Na ta dan lahko ljubitelji kulinarike izpolnijo svojo željo po tem, da ponudijo svoje dobrote širši množici. 

Mi smo se tokrat odločili odpreti mini amatersko trgovinico s pitami in sicer bo odprta v nedeljo 15. februarja od 14. do 19. ure, v bližini Ribjega trga v Ljubljani (točno lokacijo sporočimo nekaj dni prej). Zaželeno bo, da vzamete pite za s seboj, vendar bomo seveda tudi v stanovanju pripravili udoben kotiček, kjer boste lahko zaužili naše pite in zraven popili kakšen, posebej za to priložnost, pripravljeni napitek.

V ponudbi bomo imeli približno 6 različnih pit na kose. Sprejemamo pa tudi naročila za pite za s seboj. V kolikor bi si radi naročili pito, lahko izberete kakšno z naše spletne strani ali pa sami pošljete predlog. Naročila sprejemamo do 12. februarja preko privatnih sporočil na Facebook strani ter na blogu v okence Pišite nam!.

Okvirna cena na kos bo 2 € oz. za celo pito (premer 22 cm) 15 €.*

*Cene bomo morda malenkost spremenili, ker je veliko odvisno od stroškov izdelave.

Nekaj povezav:
http://www.restaurantday.org/
http://citymagazine.si/dogodek/dan-restavracij-svez-kulinaricni-festival/
http://macjepite.blogspot.com/2014/12/restaurant-day-martinova-pita.html


DODATEK:
Če se nameravate udeležiti dogodka, prosim potrdite prihod na FB dogodku ali pišite na blogu v okence Pišite nam!  Hvala! :)

0 comments:

Objavite komentar