Presna torta z marelicami in avokadom

  Ni komentarjev    
Ponovno smo pripravili presno torto, vendar tokrat malo drugače. V testu smo uporabili suhe marelice in vse skupaj zalili z maso iz avokada in banane.
Sestavine:
  • suhe marelice
  • suhi datlji
  • mandlji
  • kokosovo maslo
  • agavin sirup
  • ingver v prahu
  • avokado
  • kakav
  • banana
V multipraktiku najprej pripravimo testo. Zmešamo marelice, datlje, mandlje, kokosovo maslo in agavin sirup - ker so marelice zelo sladke, dodamo agavinega sirupa le jedilno žlico ali dve. Začinimo z ingverjem v prahu in meljemo toliko časa, dokler se zmes ne začne sprijemati.
V izbrani model damo maso za testo in jo pritisnemo na dno.
Za kremo v mešalniku zmešamo avokado, nekaj datljev, banano, kakav v prahu in agavin sirup.
Meljemo toliko časa dokler ne dobimo homogene zmesi. Kremo nato zlijemo na testo in vse skupaj postavimo v hladilnik za vsaj 2 uri.

Dober tek!

0 comments:

Objavite komentar